(ВІДЕО) Голова ВРУ побував у Національній академії Держприкордонслужби

НАЗАД
11 березня 2021 16:36

Під час робочої поїздки у Хмельницьку область Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков побував у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Дмитро Разумков висловив переконання, що Україна відновить контроль на всіх ділянках державного кордону. «Так, частина нашого кордону не знаходиться під вашим контролем. Але я впевнений, що через деякий час саме українські прикордонники будуть стояти на українському кордоні, як це передбачено Конституцією», – сказав Голова Верховної Ради України.

Дмитро Разумков ознайомився з навчально-матеріальною базою академії, організацією освітнього процесу вишу, поспілкувався з педагогічним колективом і курсантами академії.

«Усі добре пам’ятають, хто першим став на захист нашої держави, на захист українського кордону. Це були саме ваші випускники. Четверо з них нагороджені найвищою нагородою України – «Герой України». На жаль, «посмертно», - зазначив Дмитро Разумков та запропонував хвилиною мовчання вшанувати пам’ять тих, хто віддав життя у боротьбі за незалежність України.

Голова Верховної Ради подякував науково-педагогічному складу за самовіддану роботу та підготовку висококваліфікованих кадрів. Кращі військовослужбовці та працівники Національної академії отримали відзнаки Верховної Ради України – грамоти та цінні подарунки.

«Упевнений, що ваша Академія посідає серйозне місце в безпеці та обороні нашої держави. Спеціалісти, яких ви готуєте, обрали навіть не професію, а покликання, якому віддають частину себе, жертвують своїми родинами, здоров’ям і життям на користь та на благо нашої держави», – підкреслив Дмитро Разумков.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси